Bestemmingen

Onze bestemmingen

Wij zijn

Gespecialiseerd Scandinavië vervoerder

Als gespecialiseerd Scandinavië vervoerder vertrekken wij vanuit de Benelux bijna dagelijks naar Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland, om elke dag de beste logistieke service te leveren aan onze klanten. Ons wagenpark bereikt deze landen het gehele jaar door. Ook de zware winterse omstandigheden die zich in de Scandinavische landen aan doen zijn voor onze chauffeurs en materiaal geen belemmering. Onze chauffeurs beschikken over jarenlange ervaring met het werken in deze omstandigheden en onze vrachtwagens zijn volgens de strenge regelementen en richtlijnen uitgerust.

Doorlooptijden

Zuidbroek Oslo 28 uur

Zuidbroek Stockholm 30 uur

Zuidbroek Malmö 24 uur

Zuidbroek Göteborg 24 uur

Zuidbroek Stavanger 48 uur

Zuidbroek Bergen 48 uur

Noorwegen

Bent u opzoek naar transport richting Noorwegen of vanuit Noorwegen naar de Benelux ? Ons wagenpark bevind zich dagelijks in grote getalen verspreid tussen de Benelux en geheel Noorwegen. Met deze spreiding, in combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een snelle kwalitatieve transport mogelijkheid bieden.

Zweden

Bent u opzoek naar transport richting Zweden of vanuit Zweden naar de Benelux ? Ons wagenpark bevind zich dagelijks in grote getalen verspreid tussen de Benelux en geheel Zweden. Met deze spreiding, in combinatie met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd een snelle kwalitatieve transport mogelijkheid bieden.

Denemarken

Om uw optimale service en capaciteit te bieden in Denemarken, werken wij voor het vervoeren van deze zendingen ook samen met directe vaste partners. Door deze samenwerking bieden wij ook in Denemarken hoge beschikbaarheid, kwaliteit en doorlooptijden.

Finland

Wekelijks voorzien wij onze klanten van leveringen in Finland. Hiervoor creëren wij een combinatie in het intensief samenwerken en het efficiënt afstemmen van onze ladingen met Finse partijen. Hierdoor kunnen wij ondanks de gecompliceerdheid van de Finse vervoersmarkt toch een hoogwaardige service leveren. Hierdoor zijn wij ook voor het vervoeren van uw zendingen naar Finland een geschikte logistieke partner!

Waarom Van Dijken Nordic Logistics?

8 redenen om voor ons te kiezen

Jarenlange ervaring

Dagelijkse vertrekken naar Scandinavië

Snelle doorlooptijden

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Voor extreem winterweer uitgerust materiaal

Wij werken met proffesionele, zeer ervaren Nederlandse chauffeurs

Goederen inklaren van en naar Noorwegen in eigen beheer

Levering door geheel Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland

Ons team staat voor u klaar

The form contains errors