Over ons

Over Van Dijken Nordic Logistics B.V.

Jong en dynamisch

Van Dijken Nordic Logistics is een jong en dynamisch familiebedrijf gevestigd in Zuidbroek. Sinds de oprichting in 2006 zijn wij gespecialiseerd in het vervoer naar en van de Scandinavische landen Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland.

Eigen trucks

Met een eigen vloot van 50 trucks hebben wij dagelijks vertrekken van en naar Scandinavië. Wij opereren met speciaal voor Scandinavië uitgerust materiaal met uitsluitend kundige & professionele Nederlandse chauffeurs en chauffeuses. Hierdoor kunnen wij van het onderste puntje van Denemarken tot en met de Noordkaap een optimale logistieke dienst bieden aan onze klanten.

Wij onderscheiden ons als logistiek dienstverlener door het bieden van hoge flexibiliteit, kwaliteit en service, tegen een marktconform tarief. Dit in combinatie met onze jarenlange ervaring en het spreken van de (Noorse, Deense en Zweedse) taal maakt ons een dienstverlener welke met uiterste zorg voor uw goederen zorgt en streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Efficiënt ingerichte bedrijfsvoering

Onze efficiënt ingerichte bedrijfsvoering in combinatie met ons strategisch gepositioneerd cross-dock terminal in Zuidbroek maakt het mogelijk om voor onze klanten snelle doorlooptijden en hoge service te genereren. 

Als aanvulling op onze logistieke werkzaamheden bieden wij onze klanten de mogelijkheid om het gehele douane traject naar landen buiten de Europese-unie als Noorwegen door ons te laten afhandelen.

Crossdock

Om onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben wij in 2019 ons nieuw crossdock centrum in Zuidbroek ontwikkeld. In Zuidbroek hebben wij nu de beschikking over een crossdock-terminal van 2150m2. Onze terminal ligt strategisch gepositioneerd tussen de Benelux en Scandinavië, de combinatie tussen de ligging van het pand en onze cross-dock strategie maakt dat wij een snelle hoogwaardige service kunnen bieden tussen u en uw klant.

Waarom Van Dijken Nordic Logistics?

8 redenen om voor ons te kiezen

Jarenlange ervaring

Dagelijkse vertrekken naar Scandinavië

Snelle doorlooptijden

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Voor extreem winterweer uitgerust materiaal

Wij werken met proffesionele, zeer ervaren Nederlandse chauffeurs

Goederen inklaren van en naar Noorwegen in eigen beheer

Levering door geheel Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland

Ons team staat voor u klaar

The form contains errors