Transport Zweden

Transport van én naar Zweden

Transport naar Zweden nodig?

Voor Transport naar Zweden bent u bij ons aan het juiste adres! Van Dijken Nordic Logistics is dé uitgelezen partner voor transport van en naar Zweden. Sinds de oprichting in 2006 zijn wij gespecialiseerd in transport van en naar de Scandinavische landen Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Dé partner voor transport van en naar Zweden

Wij zijn de uitgelezen partner voor transport tussen Zweden en Nederland. We beschikken namelijk over onze eigen trucks en opleggers die uitgerust zijn voor extreem winterweer. Zo kunnen wij 365 dagen per jaar vol passie uw ladingen transporteren richting Zweden.
Verder hebben wij al meer dan 14 jaar ervaring en hebben wij professionele, zeer ervaren Nederlandse chauffeurs.

U vraagt, wij transporteren

Van Dijken Nordic Logistics varieert enorm in de soorten ladingen die ze transporteren en de soorten transport die ze gebruiken. Hieronder staan een aantal voorbeelden van de talloze mogelijkheden om uw lading naar Zweden te transporteren.

Groupage Transport

Deelladingen

Spoedtransport

Van Dijken Nordic Logistics staat voor u klaar

Vraag een offerte aan en bespreek samen met onze specialisten de mogelijkheden om uw ladingen veilig te transporteren naar Zweden. Voor transport naar Denemarken of transport naar Finland bent u bij van Dijken ook aan het juiste adres.