Diensten

Onze transportmogelijkheden

Onze diensten

van Dijken Nordic Logistics is een logistiek partner die in staat is u een passende maatoplossing te bieden om uw goederen naar Noorwegen, Zweden, Denemarken of Finland te transporteren. Wij kunnen tevens aanvullende diensten voor u bieden door de douaneformaliteiten voor u uit handen te nemen die van toepassing zijn op de transporten van en naar Noorwegen.

Groupage Transport

Door verschillende bestemmingen in de Scandinavische landen slim en efficiënt te combineren kunnen wij allerlei soorten goederen te samen laden om voor elke klant een passende logistieke oplossing te bieden. Korte doorlooptijden en op- en overslagmogelijkheden binnen Van Dijken Transport maken het mogelijk om U op een optimale wijze te voorzien van de gevraagde logistieke dienst!

Offerte aanvragen+

Deellading

Heeft u grotere partijen te vervoeren naar Noorwegen, Zweden, Denemarken of Finland? Ook dan bent u bij Van Dijken Transport op de juiste plaats. Wij zijn in staat voor U een passend voorstel te maken om uw deellading op plaats van bestemming te krijgen, dit wordt ook wel een LTL (Less Then truckLoad) genoemd. Hier combineren wij uw goederen met andere goederen om zo een passende oplossing te bieden tegen een scherp tarief.

Offerte aanvragen+

Douane Afhandeling

Het land Noorwegen is geen lid van de Europese Unie. Hierdoor heeft u bij het vervoeren van uw goederen van en naar Noorwegen te maken met Douane vervoer. De goederen dienen te worden in en uitgeklaard bij het overschrijden van de grenzen van de Europese Unie. Wij kunnen u ontzorgen in de gehele afhandeling van het Noorse Douane traject. Het in en uitvoeren van uw goederen van en naar Noorwegen voeren wij volledig in eigen beheer uit.

Offerte aanvragen+

ADR / Gevaarlijke goederen

Door inzet van ADR gecertificeerde chauffeurs, en materiaal dat is uitgerust voor het vervoer van ADR en gevaarlijke goederen kunnen wij u hier ook volledig in ontzorgen. Dit geld voor zowel deelpartijen als voor complete vrachten. Ook het gekoeld of verwarmd vervoeren van deze goederen behoort tot de mogelijkheden.

Offerte aanvragen+

Thermo transport / NON food thermo transport

Heeft u lading welke gekoeld of verwarmd vervoerd moet worden? Met onze thermo opleggers kunnen wij u ook op dit gebied bedienen. Tevens zijn al onze thermo opleggers uitgevoerd met zijwand opening, waardoor zijbelading mogelijk is. Ook het vervoeren van NON-food / ADR-thermo zendingen zijn geen enkel probleem!

Offerte aanvragen+

LZV combinaties

Sinds 2019 hebben wij geïnvesteerd in de aanschaf van LZV combinaties. Deze ‘lange zware vrachtwagens’ hebben een totale lengte van 25,25 meter, met een interne laadcapaciteit van 21,2 laadmeters. Met deze toevoegingen aan ons wagenpark bieden wij een nog efficiëntere en milieuvriendelijkere service.

Offerte aanvragen+

Spoedtransport

Naast onze reguliere transport diensten kunnen wij u ook een passende oplossing bieden voor uw urgente spoed zendingen. Aarzel niet ons te contacteren voor een passende oplossing.

Offerte aanvragen+

Complete ladingen (FTL)

Complete vrachten zijn vrachten die de laadruimte van een volledige truck en trailer innemen, met veelal 1 laadadres en 1 losadres. Met onze LZV combinaties kunnen wij partijen tot 21.2 laadmeter, ofwel 53 europallets meenemen.

Offerte aanvragen+

Intermodaal

Wij bieden als aanvulling op onze transportdiensten de mogelijkheid uw transporten uit te voeren middels intermodaal transport. Hierbij worden uw zendingen vervoerd met zeecontainers of opleggers via de binnenvaart / zeevaart en of via de trein. Deze vervoersmogelijkheden kunnen worden gecombineerd met onze reguliere diensten en zijn voornamelijk voor zendingen van groot formaat, welke niet tijdsgebonden zijn een financieel aantrekkelijke optie.

Offerte aanvragen+