Transport Finland

Transport van én naar Finland

Transport naar Finland nodig?

Voor transport naar Finland is Van Dijken Nordic Logistics uw betrouwbare partner. Wij transporteren met veel plezier uw ladingen van en naar Scandinavië.

 

Transport naar en van Finland 

Bent u opzoek naar transport van of naar Finland? Dan bent u bij Van Dijken Nordic Logistics aan het juiste adres. We zijn een jong en dynamisch transportbedrijf die sinds 2006 gespecialiseerd zijn in het vervoeren van ladingen. Als familieonderneming opereren wij vol passie en vakkennis. Wij beschikken over een vloot van eigen trucks en opleggers die allerhande ladingen transporteren naar en van Finland.

De beste keuze voor transport naar Finland

Wij zijn hét bedrijf voor transport tussen Finland en Nederland. Wij zijn dagelijks onderweg om al onze 850 internationale klanten te voorzien van de beste service. Van Dijken Nordic biedt vele voordelen. Hieronder staan een aantal belangrijke voordelen:

Wij staan 365 dagen per jaar paraat

Wij werken uitsluitend met zeer ervaren chauffeurs

Persoonlijke service en hoge kwaliteit

Van Dijken Nordic Logistics staat voor u klaar

Als u geïnteresseerd bent naar transport tussen Finland en Nederland, vraag dan een offerte aan. Bekijk vervolgens samen met onze specialisten wat de mogelijkheden zijn om uw ladingen met succes te vervoeren. Voor transport naar Denemarken of transport naar Zweden bent u bij ons ook aan het juiste adres.